Sølen, dag 1

Etter en snartur innom Løten for å hekte på campingvogna som Lisbeth var så snill å låne bort, ankom vi Sølen i et noe tvilsomt sommervær. Det bøttet ikke ned, men det var ikke langt unna. Willy var ellevill da han så vogna og holdt på å klatre inn for jeg fikk åpnet dørene!

Vel plassert med bil og campingvogn var det klart for registrering, infomøte og middag – den vanlige drillen når man kommer til Sølen :-). Da jeg utpå kvelden tuslet tilbake til vogna, slo det meg at ups, her kan det kanskje bli litt vått etterhvert… Gult gress midt på sommeren kan jo være et litt dårlig tegn. Vel, mine mistanker slo til, de, for da vi kom inn fra skogen etter dagens trening, stod vogna i 10 cm vann og jeg hadde fått mitt helt private svømmebasseng! Yeyyy liksom. Heldigvis finnes det snille, sterke menn! Tusen takk for hjelpen med å flytte vogna til et litt tørrere sted, Rune :-).

Vel, dagen i dag har ellers vært stående (og da tenker jeg ikke på alt som strålte ned fra himmelen…). Vi er ei fint sammensatt gruppe som jeg tror det blir supert å tilbringe uka sammen med! Instruktør er Nina Kroken, og vi har mange ulike raser på gruppa. Det er Sandra med shibaene sine, Marianne med kooiker, Erica med boxer, Linda med schafer, Karin med rottweiler også jeg da, med Willersen, alle med ulike utfordringer :-).

Vi startet i skogen med å legge et spor som kunne vise hvor vi lå i løypa og hva vi skulle ta tak i. Willy fikk et ikke alt for langt spor, men med et par spisse vinkler og tre pinner + slutten. Willy løste oppgaven utmerket, litt surr i oppsøket da han ikke gikk langt nok ut, men valgte rett vei da han kom helt ut. Plukket pinner gjorde også, og syntes det var stor stas med ball som belønning. Fin innsats og bra driv :-).

Hans utfordring er vel helst meg… Jeg blir litt hodeløs når han mister sporet litt, så det er vel helst Jeg som må trenes og ikke han? *ler*.

I morgen skal han få bryne seg på et trappespor i første omgang, der han får jobbe med vinkler :-).

På lp-banen jobbet vi i dag med fremadsending. Det er jo smart å benytte anledningen når man har figuranter lett tilgjengelig. Jeg har jo hatt problemer med at han stopper opp 10-15 m etter gruppa, så vi tok litt tak i den biten. Jeg satte ham igjen i gruppa og gikk foran til slutten av banen og ga ham en påvirkning der ute. Deretter øvde vi på transportetappen fra gruppa. Jeg synes det fungerte ganske så bra, så vi fortsetter med dette også i morgen. Det er nok bare litt mengdetrening som skal til her for å bryte uvanen han har fått lagt seg til ;-).

Alt i alt er jeg riktig godt fornøyd både med hund, instruktør og deltakere. Gleder meg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s