Feltsøk, asfaltspor og brukslp på programmet :-)

Full av treningsinspirasjon hadde jeg lagt høye ambisjoner for kveldens trening. Først et fullt felt, deretter tre korte asfaltspor – for så å avslutte med litt lp.

image

Mens Willy satt igjen i bilen, tråkket Babs og jeg over feltet fra gårsdagens brukskonkurranse. Vi tråkket et fullt felt og la ut 5 gjenstander. I det siste har jo Willy fått påvirkning ute i feltet for å øke motivasjonen slik at han ikke skulle stoppe opp og pisse, men nå tenkte jeg at jeg måtte teste litt uten påvirkning også. Planen var i tillegg å belønne etter tredje og etter siste gjenstand.

Nå vil det jo alltid være litt ekstra hjelp når fører vet hvor gjenstandene ligger, men altså – guttungen henta inn alle gjenstandene på under tre minutter, han :-). Han søkte så systematisk og bra, dekket feltet på en utmerket måte og hadde fint tempo. At gjenstandene ble avlevert litt rufsete, får så være…

Jeg så ingen grunn til å terpe mer her, avleveringer får vi trene på en annen gang.

Deretter la jeg ut tre korte asfaltspor bare for å se om han skjønte noe av det :-). Det var visst litt vanskelig ja *ler*. Joda, han gikk tidvis spor, tidvis dro han på noe inn i hampen også, men konsentrasjonen var vel som på ei vårkåt flue, for det var liksom 5m spor, så vaket han rundt uten mål og mening før han tok sporet igjen og gikk noen meter, mistet konsentrasjonen og måtte vake litt igjen *ler*. Vi bør nok gjøre dette litt mer tror jeg. Jeg brukte sølvtape på asfalten som «pinne» i sporet, og han fant dem da :-).

Vi avsluttet kvelden med litt lp, og siden alle øvelsene satt litt for bra på første forsøk, så ble økta ganske kort :-P. En fremadsending med fint temposkifte og retning, en hals der guttungen greide å vente med å si noe både før og etter, en innkalling der dyret stoppet på kommando *sjokk*, en kryp der neddekken var fokus, også avslutta vi med å gå over stigen. Da var kjerringa fornøyd, spesielt siden regnet kom akkurat da også ;-).

Det gjenstår å se hvor lenge denne iveren holder seg, da… 😉

image

10 responses to “Feltsøk, asfaltspor og brukslp på programmet :-)

  1. Så flinke dere er!!! 🙂 Blir både imponert og misunnelig og tenker med gru OG gleder på all treninga vi har foran oss… 😉

    • Flinke er vel å ta i, tror jeg *ler*. Trenger egentlig noen spark i ræva for å komme oss ut i skogen for tida, men duverden så herlige det er når man først er der :D.

  2. Bra jobbet! Vi skulket og dro på badetur til Hurdalssjøen, mye vann over og under… men svømmetrening ble det :)!

  3. Juhu, flinkiser!!

  4. Wow – vi trenger også et spark der bak…..
    – tar du snart turen ;))))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s